Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

184 saatlik "Çilek Yetiştiriciliği" kursu

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürü Soner Çerçi müdürlük tarafından açılan çilek yetiştiriciliği kursunu ziyaret etti.

Gündem 29.11.2021 17:13:00 0
184  saatlik

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde  İlçe Tarım ve Orman Müdürü Soner Çerçi  müdürlük tarafından açılan çilek yetiştiriciliği kursunu ziyaret etti.
Düziçi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu  İl Müdürlüğü ve Düziçi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile iş birliğinde, 22 Kasım – 23 Aralık 2021 tarihleri arasında Düziçi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda 184  saatlik  "Çilek  Yetiştiriciliği"  kursu  açıldı.
Kursta eğitici olarak Ziraat Mühendisleri Olcay Çelik, Feryal Erol, Ali Serdar Aslanoğlu ve Yusuf Ziya Mart görev alacak.
Kursiyerlerle  tanışan Düziçi İlçe Tarım ve Orman Müdürü Soner Çerçi, küçük ve parçalı arazilerin olduğu ilçede çilek yetiştiriciliğinin önemini vurgulayarak kursu hazırlayan ve kursta görevli olan eğiticilere teşekkür ederek kursiyerlere hayırlı olsun dileklerini iletti.   Düziçi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü