Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

" Geçmiş olsun Osmaniye'm "

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Karatepe Köyünde, yangın söndürme çalışmaları devam eden bölgede incelemelerde bulundu.

Gündem 31.07.2021 09:00:00 0

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Karatepe Köyünde, yangın söndürme çalışmaları devam eden bölgede incelemelerde bulundu.

Yangın bölgesinde yaptığı incelemelerde Vali Yılmaz'a, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya da eşlik etti.

Yılmaz ve vekiller, İncelemenin ardından yangın koordinasyon merkezinde Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz'dan söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Bölge Müdürü Yılmaz, verdiği bilgilerde yangına 4 helikopter, 1 uçak, 75 arazöz, 44 su tankı, 8 dozer, 6 greyder, 5 kepçe ve 5 kamyon ile müdahale edildiğini söyledi. Orman Bölge Müdürü Yılmaz, yangının söndürülmesi için yaklaşık 400 kişinin alanda mücadele ettiğini kaydetti. Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, yangının söndürülmesi için ekiplerimizin tüm güçleriyle çalıştığını ifade ederek şu sözlere değindi, "Yangının söndürülmesi için bütün imkânlarımızla mücadele ediyoruz, ekiplerimiz durmaksızın çalışıyorlar. Söndürme çalışmalarında gayret gösteren tüm personelimize teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun Osmaniye'm. Yanan her yeri yeniden ağaçlandıracağız.” Osmaniye Valiliği