Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

“İyi ki varsınız komutanım”

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç ve partililer, Emekli Astsubaylar Derneğini ziyaret etti.

Gündem 20.02.2021 02:56:00 0
 “İyi ki varsınız komutanım”

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç ve partililer, Emekli Astsubaylar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Şenel Yıldız tarafından karşılanan Kılıç, Astsubayların ordunun belkemiği olduğunu ve emeklilikte yaşadıkları mağduriyetleri gidermek için çalıştıklarını söyledi. 

Ziyaretin başlangıcında tüm şehitlerimize Allahtan rahmet dileyen Kılıç, görev başındaki tüm güvenlik güçlerine kolaylıklar diledi. Osmaniye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Şenel Yıldız’la emekli Astsubaylar ve gündeme dair sohbet eden Kılıç şunları söyledi; “Astsubaylar olarak öneminizi en iyi bilenlerdeniz. Sizin ile ilgili özellikle Derece - Kademe , Yarbaylar dahil üst rütbedeki subaylara ödenen makam tazminatı ve OYAK'ta temsiliyet konularında mağduriyetlerinizi biliyor, giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Vatan savunmasında Astsubayların emeğinin çok büyük olduğunu belirten Başkan Kılıç, “İyi ki varsınız komutanım” dedi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Osmaniye Emekli Astsubaylar derneği başkanı Yıldız, desteklerinden dolayı Başkan Kılıç’a teşekkür etti. 

İYİ Parti İl Başkanlığı