Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

“Salgın, alınan tedbirlerle mağlup edilebilir”

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda vatandaşları bilinçlendirmek ve vaka sayılarında ki artışı düşürmek için gerçekleştirilen Kovid-19 denetimleri devam ediyor.

Gündem 23.02.2021 16:18:00 0
 “Salgın, alınan tedbirlerle mağlup edilebilir”

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda vatandaşları bilinçlendirmek ve vaka sayılarında ki artışı düşürmek için gerçekleştirilen Kovid-19 denetimleri devam ediyor. Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde Kaymakam İdil Özdemir, Mehmetli beldesinde denetimlere katıldı.
İlçeye bağlı Mehmetli beldesinde yapılan denetime Kaymakam İdil Özdemir, Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüksel Aydın, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Doğan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Özkale ve 
Esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen konusunda dikkatli olmalarını hatırlatan Kaymakam Özdemir, kurallara uyan vatandaşlara teşekkür etti. Her hafta denetimlerin yapılacağını ve vaka sayılarını düşürmek için tüm vatandaşların kendilerine yardımcı olması gerektiğini ifade eden Özdemir, Kovid-19 salgınını alınacak tedbirlere uyularak yenileceğini sözlerine ekledi. 
Sumbas Kaymakamlığı