Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

AK Parti heyeti yatırımcılara teşekkür etti

Ak Parti Osmaniye Milletvekili , İl Başkanı , İl Koordinatörü ve Ak Parti Osmaniye Teşkilatı ile birlikte İstanbul’dan gelen yatırımcılar, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy’u makamında ziyaret ettiler.

Gündem 27.08.2021 10:47:00 0
AK Parti heyeti  yatırımcılara teşekkür etti

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, İl Başkanı Seydi Gülsoy, İl Koordinatörü Rasim Erdoğmuş ve Ak Parti Osmaniye Teşkilatı ile birlikte İstanbul’dan gelen yatırımcılar, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy’u makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette  teşvikler açısından 6. Bölge olarak ilan edilen Sumbas’a yatırım yapmak için bölgemizi ziyaret eden İstanbullu yatırımcılara, Osmaniye  ve bölgemizin yatırım açısından avantajları hakkında bilgi verilerek, ilimizin tanıtımı gerçekleştirildi.
OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy,  kentte  yapılacak olan yatırımların hayırlı olması temennisinde bulunarak, nazik ziyaretlerinden ötürü AK Parti heyetine ve yatırımcılara teşekkür etti.
 Ziyarete gelen heyet ile birlikte OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy , Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.
 Heyet akabinde Sumbas İlçesinde kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.