Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Partili Sarıeroğlu, yangın bölgesinde incelemede bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu, yangın kontrol merkezini ziyaret etti.

Gündem 3.08.2021 08:56:00 0
AK Partili Sarıeroğlu, yangın bölgesinde incelemede bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu, yangın kontrol merkezini ziyaret etti.

Sarıeroğlu, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul tarafından karşılandı.
Ziyaret sırasında Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu’na yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Geçmiş olsun dileklerini ileten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu, yangınla mücadele eden personele yangının söndürülmesinde gösterdikleri çaba ve gayret için teşekkür etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu, Karatepe Köyünde Yangından Zarar Gören Vatandaşlarımızı Ziyaret Etti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu, yangın bölgesinde yaptığı incelemelerin ardından, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte Karatepe Köyü'nde yangından zarar gören vatandaşlarımızı ziyaret etti.
Yangından zarar gören evlerde incelemelerde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu, vatandaşlarımızla bir süre görüştü. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ileten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Jülide Sarıeroğlu, incelemelerinin ardından Karatepe Köyünden ayrıldı. Osmaniye valiliği