Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Amacımız, kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunmaktır

Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Mürsel Koçer, temel insanlık değerlerine saygılı, etik değerleri esas alan, hasta ve çalışan memnuniyetini ön planda tutan bir çalışma anlayışı içerisinde olduklarını belirtti.

Gündem 1.01.2024 11:59:00 0
Amacımız, kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunmaktır

Koçer, yeni yıl dolayısıyla yaptığı açıklamada, geleceğe daha sağlam adımlar atarak kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunmayı amaç edindiklerini kaydetti. 


Asrın felaketini yaşandığı 2023’de Devlet Hastanesi olarak sağlık hizmeti sunumunun aksatılmadığını ifade eden Koçer, şunları kaydetti:
“Osmaniye Devlet Hastanesi olarak halkımızın sağlıklı yaşam kalitesini arttırmak bilimsel çalışmalar ve yenilikçi uygulamalar ile örnek alınacak sağlık hizmetinin sunmak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz.

 Deprem sonrasındaki süreçte sağlık hizmetini yeni Osmaniye Devlet Hastanesi'ne taşıyarak hem bölgemiz için hem de ilimiz için daha etkin kıldık. Geleceğe daha sağlam adımlar atarak kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunmayı amaç edindik.

 Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize milletimize Osmaniyeli hemşerilerimize ve çalışan personellerimize sağlık mutluluk ve huzur dolu git günler getirmesini diliyoruz. Bugüne kadar hedeflerimize ulaşmada bizlerden desteğine esirgemeyen değerli meslektaşlarıma ve tüm çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”