Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kırmızı beyazlı ekip, sezon hazırlıklarına başladı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Tosyalı Toyo Osmaniye, sezon hazırlıklarına başladı.

Spor 22.08.2016 14:58:33 0
Kırmızı beyazlı ekip, sezon hazırlıklarına başladı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Tosyalı Toyo Osmaniye, sezon hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-beyazlı ekipte basketbolcular, Tosyalı Spor Salonu'ndaki antrenman için bir araya geldi.

Antrenör Ömer Buharalı, antrenmandan önce, sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Yerli ve yabancı transferlerle iyi takım kurduklarına inandığını belirten Buharalı, şunları kaydetti:

"Yerli oyuncularımızla 2016/2017 sezonu hazırlıklarımıza başladık. İleriki süreçte yabancı transferlerin de takıma dahil olmasıyla çalışmalarımıza hız vereceğiz. Adaptasyon sürecini en iyi şekilde atlatarak, sporcuların saha içerisindeki uyumlarını en üst düzeye çıkarmalıyız. Bu süreçte hazırlık turnuvalarına katılarak sezona en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Önce ligde kalıcı olmayı, ardından playoflara kalabilmeyi hedefliyoruz. Bu hedefler için hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.  Osmaniye?de takımımıza büyük bir taraftar desteğinin olduğunu biliyorum. Taraftarın gücünü de arkamıza alarak ligde başarılı olacağımıza inanıyorum.?

Buharalı, sezona deplasmanda Girne Üniversitesi maçı ile başlayacaklarını, ikinci hafta Botaş?ı konuk edeceklerini sözlerine ekledi.

Kulüp Başkanı Murat Teke de, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde sporseverlere iyi bir takım izletmek istediklerini belirtti.

Sezon hazırlıklarının başladığını ifade eden Teke, ?Yeni sezon hazırlıklarımıza hız verdik. Hazırlık sürecinde yapacağımız özel maçlarla da sezona en iyi şekilde girmek istiyoruz. Tek hedefimiz başarılı bir sezon geçirmek ve ligde kalıcı olmak" dedi. Ümit Kahrıman