Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İletişim son derece önemlidir

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan ve Osmaniye?de de Ak gençlerin organize ettiği Tea & Talk (Çay sohbeti) programı yapıldı.

Siyaset 22.07.2013 11:10:33 0
İletişim son derece önemlidir
AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan ve Osmaniye?de de Ak gençlerin organize ettiği Tea & Talk (Çay sohbeti) programı yapıldı.

 

İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığının düzenlediği programa Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, konuk oldu.

 

Programda, Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Kaya, Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç, İl başkan yardımcıları Şahin Ezici ve Ömer Erden ile gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

 

Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Kaya, tüm katılanlara teşekkür ederek, bu toplantılarının amacının deneyim paylaşımı ve kişisel gelişime yönelik toplantılar olduğunu söyledi.

 

Kaya, ?Bizlere destek olan ve bizleri yalnız bırakmayan Osmaniye Milletvekilimiz Dr. Suat Önal?a, Merkez İlçe Başkanımız Sait Kıraç?a ve İl Başkan yardımcılarımız ile gençlik kolları il yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim? dedi.

 

Çay sohbetine konuk olarak katılan Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Gençlerin kendilerini yabancı dil konusunda geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

 

Bunun yanında, işini kaybeden üst düzey yöneticiler arasında yapılan araştırma, bu kişilerin işleri hakkında iyi bilgilere sahip olduğu ancak iletişim becerilerinin zayıf olduğu için işlerini kaybettiğinden bahsetti.

 

Gençlerin iletişim becerilerini geliştirmelerinin çok önemli olduğunu dile getiren Önal, ?Peygamber efendimizin hayatını mutlaka okumalıyız ve kendimize örnek almalıyız diyerek, en son Toplantıya katılan Osmaniyeli gençlere sabırlı olmaları tavsiyesinde bulundu. Toplantının sonunda gençlerin sorularını cevaplan Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, başta İl Gençlik Kolları Başkanı olmak üzere, bu programı düzenleyen İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığına teşekkür ederim? dedi.

 

Haber Merkezi