Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yıldız erkeklerde şampiyonluğa ulaştılar

Osmaniye'de yapılan kros müsabakalarında Yıldız Erkekler kategorisinde 3000 metre yapılan yarışmalarda il ve bölge şampiyonasında birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan Cevdetiye Ortaokulu takım halinde şampiyon oldu.

Spor 27.02.2020 09:46:07 0
Yıldız erkeklerde şampiyonluğa ulaştılar
Osmaniye'de yapılan kros müsabakalarında Yıldız Erkekler kategorisinde 3000 metre yapılan yarışmalarda il ve bölge şampiyonasında birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan Cevdetiye Ortaokulu  takım halinde şampiyon oldu.
Cevdetiye Orta Okulu Müdürü Gökhan Gülsoy, "21 Şubat 2020 de yapılan kros müsabakalarında Cevdetiye ortaokulu olarak, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmanın gururun yaşamaktayız. Müsabakalarda, Alper Fındık, Musab Kundakçı, Emin Kmksal, Kağan Abilmez, Muhammed Yıldız ve İsmail Berke Gök'ten oluşan Cevdetiye Ortaokulu kros takımında ferdi müsabakalarda Alper Fındık 9,53 derece ile birinci Musab Kundakçı 9,58 derece ile üçüncü olarak tamamlamıştır.  Sıralamada 1. CevdetiyeOrtaokulu , 2. Van Erciş YİBO 3. Kütahya Mimar Sinan Ortaokulu olmuştur. Cevdetiye Ortaokulu olarak gideceğimiz şampiyonada en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyorum, diyerek Gülsoy şöyle devam etti ;buradan Osmaniye?mize şampiyonluk getiren sporcularımızı ve öğretmenlerini şahsım olarak tebrik ediyorum. Başarılarının devamını temenni ediyorum" dedi. Haber merkezi