Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kaymakam sıkıntı ve sorunları dinledi

Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, beraberinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kağan Gökçeli, İl Genel Meclis Üyemiz Harun Kundakçı ve birlik encümenlerinden Höyük köyü muhtarı Ömer Kara ile Gaffarlı köyünü ziyaret etti.

Sumbas 24.12.2013 08:36:55 0
Kaymakam sıkıntı ve sorunları dinledi

Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, beraberinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kağan Gökçeli, İl Genel Meclis Üyemiz  Harun Kundakçı ve birlik encümenlerinden Höyük köyü muhtarı Ömer Kara ile Gaffarlı köyünü ziyaret etti.

Gaffarlı Taşköprü mevkiinde vatandaşlarla bir araya gelen Yosunkaya, burada vatandaşların sıkıntı ve problemlerini dinledi.

 

Ardından Gaffarlı Gebeli İlkokulu ziyaret eden Yosunkaya, okulun bazı eksiklikleri not edilerek en kısa sürede çözülmesini istedi.

 

Köy gezisinde özel idare ekiplerince Gaffarlı da başlatılan stabilize çalışmaları incelenip konuyla ilgili Gaffarlı muhtarı Arif Çoban?dan bilgi alan Yosunkaya, ziyaret kapsamında ihtiyaç sahibi aileleri de ziyaret etti.

 

Yosunkaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hazırlanan gıda paketlerini ziyaret ettiği ailelere teslim etti. Haber Merkezi