Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Öğrencilerin park sevinci

Hasanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen ?Baba Beni Parka Götür? projesi kapsamında Hasanbeyli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu?na yapılan parkın açılışı yapıldı.

Hasanbeyli 1.01.2014 08:23:04 0
Öğrencilerin park sevinci

Hasanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen ?Baba Beni Parka Götür? projesi kapsamında Hasanbeyli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu?na yapılan parkın açılışı yapıldı.

 

İstiklal Marşının okunmasından sonra başlayan törende konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Çocuk Parklarının önemine vurgu yaptı.

 

Oyun alanlarının çocukların oyun ihtiyaçlarını karşılama konusunda önemli olduğunu ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

?Oyun oynayan çocuklardaki gelişimin akranlarına göre çok daha üst düzeyde olur. Çocuklarımıza bu tür oyun alanları daha çok kazandırmalıyız ve  velilerimizde çocukları oyun alanlarına yönlendirmeleri gerekir. Bu projeyi hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.?

 

Yapılan konuşmanın ardından Osmaniye yerel sanatçı Yunus Gülşah?ın söylediği parçalarla protokol mensupları ve öğrenciler ile birlikte halay çektiler.

 

Daha sonra ise Protokol Mensupları ve öğrenciler parkın açılış kurdelesini keserek parkı gezdiler.

 

Açılışa İl Milli Eğitim Müdürümüz Kadir Kılıç, Hasanbeyli Kaymakamı Osman Demir, Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu, İlçe Jandarma Komutanı Engin Kısa, İlçe Emniyet Amiri Ali Çağlar, DOĞAKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Haber Merkezi