Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Akçataş köyüne ziyaret

Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Akçataş köyüne ziyarette bulundu.

Sumbas 14.01.2014 08:29:34 0
Akçataş köyüne ziyaret

Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Akçataş köyüne ziyarette bulundu.

 

Ziyarette, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kağan Gökçeli, İl Genel Meclis Üyesi İsmail Özsaydı, Harun Kundakçı ve birlik encümenlerinden Köseli köyü muhtarı Ali Gödeoğlu, Höyük köyü muhtarı Ömer Kara da katıldı.

 

Köy meydanında vatandaşlarla biraraya gelen Yosunkaya, sıkıntı ve problemleri dinleyip çözüm noktasında gerekli çalışmaların yapılabilmesi için gerekli notları aldı.

 

Yosunkaya, ?Akçataş köyünde içinde bulunduğu Akdam-Höyük içme suyu projesinin geri kalan kısmının tamamlanması için önümüzdeki günlerde çalışmalarımıza başlayacağız. Bu sayede köyün en önemli sorunu olan içme suyu problemini inşallah çözmüş olacağız. Ayrıca köyümüzün mahalle yollarında ulaşım sıkıntılarını  gidermek için Köylere Hizmet Götürme Birliğince malzeme yardımı yapılarak işçiliğinin köylü tarafından sağlanmasıyla 2000 metrelik yol yapmayı düşünüyoruz.? dedi.

 

Yosunkaya, Sosyal Yardımlaşma Vakfı kanalıyla yaptırılan ev inşaatlarında incelemelerde bulunarak ihtiyaç sahibi ailelere de vakıf tarafından hazırlanan gıda paketleri teslim etti. Haber Merkezi