Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti Belediye Başkan Adayı Gürbüz, mahalle başkanlarıyla bir araya geldi

Osmaniye AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, parti binasında mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Siyaset 21.01.2014 08:44:40 0
AK Parti Belediye Başkan Adayı Gürbüz,  mahalle başkanlarıyla bir araya geldi

Osmaniye AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, parti binasında mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

 

Gürbüz, toplantıda yaptığı açıklamada, başkan seçildiği takdirde her hafta bir mahallede vatandaşlarla bir araya geleceğini bildirdi.

 

Osmaniye?de 450 civarında çıkmaz sokak bulunduğunu mahalle, başkanlarının bu durumu çok iyi bildiğini ve sıkıntılar yaşadığını belirten Gürbüz, İktidar partisinin belediye başkanı olmanın kazandıracağı avantajla, ilgili bakanlıkların desteğiyle, bu çıkmaz sokakların açılmasını sağlamaya gayret edeceklerini dile getirdi.

 

Mehmet Gürbüz, halktan kopuk bir anlayışın hiçbir alanda başarıya ulaşmasının mümkün olmadığını belirterek, ?Başkan olarak bizimde başarılı olmamız için vatandaşımızla birlikte olmamız gerekiyor bu anlayışla her mahallede vatandaşla buluşmaya özen göstereceğim? diye konuştu.

 

Toplantıya Ak Parti Osmaniye belediye başkan adayı Mehmet Gürbüz?ün yanı sıra il başkanı Emir Hasan Arslantaş, merkez ilçe başkanı Sait Kıraç, SKM üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

 

Uzun süre devam eden toplantıda seçim çalışmalarının stratejisi ve özellikle Osmaniye?nin sorunları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Haber Merkezi