Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sendikadan istişare ziyaretleri

Sumbas Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Levent Binici, göreve geldikleri günden bu yana üye ziyaretinde bulunarak sorunlarını dinlediklerini belirtti.

Sumbas 22.01.2014 09:14:21 0
Sendikadan istişare ziyaretleri

Sumbas Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Levent Binici, göreve geldikleri günden bu yana üye ziyaretinde bulunarak sorunlarını dinlediklerini belirtti.

 

Binici, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sendika üyelerini ziyaret ederek, istişarelerde bulunulduğunu ifade etti.

 

Amaçlarının, eğitim çalışanlarının haklarını korumak ve hak ettiği yere ulaştırmak olduğuna işaret eden Binici, şunları kaydetti:

  "Türk Eğitim Sen Sumbas Temsilciliği olarak göreve başladığımız günden bu yana yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Sumbas'a bağlı 3 daire amirliği, 5 merkez ortaokulu, 2 belde okulu ve 11 köy okulu olmak üzere toplam 21 kurumu ziyaret ettik. Eğitim çalışanlarının sorununu yerinde dinleyerek, eğitim çalışanlarının sorunlarını çözmeye yetkili olan kurumlara ilettik. Yeni yönetim olarak üyelerimizin sıkıntılarının çözümü konusunda yetkimiz dahilinde hukuksal boyutlar başta olmak üzere her alanda çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz." Menderes Özat