Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AK Parti?de birlik beraberlik mesajı verildi

AK Parti Düziçi seçim bürosunda toplanan bin 500 kişi coşkulu bir etkinliği gerçekleştirdi.

Düziçi 18.03.2014 08:11:19 0
AK Parti?de birlik beraberlik mesajı verildi

AK Parti Düziçi seçim bürosunda toplanan bin 500 kişi coşkulu bir etkinliği gerçekleştirdi.

 

 

Boğaziçi mahallesi sakinlerinin yürüyerek renk kattığı gecede konuşan Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı, destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

 

Namlı yaptığı konuşmada, ?"Buradaki birlik ve beraberliğiniz, şu görüntü Düziçinin şeklini değiştirdi. Buradaki bugünkü geçişlerimiz dışarıda şantiyelerde çalışan 650 işçilerimizde dahil olacak. Burada beldelerden, köylerden seçmen yok. Dolmuş gönderip oralardan adamla buraları doldurmuyoruz. Katılanları bir daha dönderip dönderip katılıma tabi tutmuyoruz. Köy ve beldelerde adam getirsek bizi buralar kavuşturmaz. Bazı isimleri okumuyoruz neden aza yaptıklarını akrabası olduğu için, onları utandırmamak için okumuyoruz. Sizlerin verdiği oylarla Düziçinde hizmet destanı yaptık. 30 mart tarihinde yapılacak seçim parti seçimi olmayacak. Hizmet seçimi olacak. Bu istikrar, bu hizmetler sürsün diyenler bize oy verecek, istikrarın, hizmetin lüzumu yok diyenler başka tarafa oy kullanacak. Bu seçim çolumuzun çocuğumuzun da geleceklerini belirleyecek. Hizmet istemeyenler Düziçini 20 yıl geriye götürmenin hesabını iyi yapsın. Geçmişi unutmayalım. Yolların, mahallelerin tozunu çamurunu, kara sineğini, sivri sineğini, arabaların maruz kaldığı arızaları unutmayız. Çukur içi değil Düziçi istiyoruz yazılarını unutmayınız.? Dedi.

 

Namlı, kendisinden önce iki belediye başkanının görev yaptığını onların 10 yılda yaptığı hizmeti bir yılda yaptığını belirtti. Haber Merkezi