Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Fotoğraf sergisinde tarım anlatıldı

Osmaniye de, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından 2012 yılında düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflardan oluşan sergi, Vali Yardımcısı Ali Çağlar ve İl Müdürü İbrahim S

Kültür Sanat 15.04.2013 08:28:38 0
Fotoğraf sergisinde tarım anlatıldı

Osmaniye de, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından 2012 yılında düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflardan oluşan sergi, Vali Yardımcısı Ali Çağlar ve İl Müdürü İbrahim Sağlam tarafından açıldı.

Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Park 328 Alışveriş Merkezi Sanat Galerisinde açılan sergi, üç gün boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışında konuşan Vali Yardımcısı Ali Çağlar, toprağın insan hayatı için önemli olduğunu vurgulayarak, “İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen “Tarım ve İnsan” konulu serginin bugün açılışını yapıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, ilimizin fotoğraflarının da bu sergide yer almasını temenni ediyorum.”diye konuştu.

Açılış sonrasında sergiyi gezerek fotoğraflar hakkında bilgi alan Vali Yardımcısı Ali Çağlar, ziyaretçi defterini imzalayarak sergiden ayrıldı.

Toplumun farklı kesimlerinden yoğun ilgi gören sergiyi gezenler ziyaretçi defterine beğenilerini aktardılar.

Sergiyi birçok kişi ziyaret ederek Osmaniye’de böyle bir serginin 2. kez açılmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler ve önümüzdeki yıllarda da bu serginin açılmasını istediler.  Haber Merkezi