Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Daha da kaliteli eğitim için çaba harcıyoruz

AK parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, AK Parti iktidarında başlayan ve hızla devam eden hizmet ve yatırımların sürdüğünü belirterek, Eğitim alanında hizmetlerimiz artarak devam etmektedir dedi.

Siyaset 16.04.2013 08:26:55 0
Daha da kaliteli eğitim için çaba harcıyoruz

AK parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, AK Parti iktidarında başlayan ve hızla devam eden  hizmet ve yatırımların sürdüğünü belirterek, Eğitim alanında hizmetlerimiz artarak devam etmektedir dedi.

Kastal, yaptığı yazılı açıklamada, her konuda olduğu gibi gelişen ve büyüyen Türkiye'de eğitime bakış açısının değiştiğini ve büyük yatırımların başladığını söyledi.

Kadirli'nin bu yatırımlardaki yerini ve payını aldıklarını, almaya devam edeceklerini ifade eden Kastal, açıklamasının devamında şunları kaydetti:"Kadirli olarak yerimizi ve payımızı aldık, almaya da devam edeceğiz. Bu yatırımlarla geleceğimiz olan öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim almaları için Kadirli'deki derslik açığını hızla kapatmayı hedefliyoruz. Bu vesile ile saygıdeğer hemşerilerimize şimdilik 2 müjdeyi vermek istiyorum.

Daha önceden projelendirdiğimiz ve yapımı  devam etmekte olan Kadirli Anadolu Lisesi ve 200 Yataklı Yurt inşaatının bir an önce bitirilmesi için gerekli 4 Milyon TL çalışmalarımız sonucunda Milli Eğitim Bakanlığımızdan çıkarılıp Milli Eğitim Müdürlüğü hesabına aktarılmıştır. Bu gelişmeyle birlikte çalışmalar hızlandırılmış olup Haziran ayında okulumuz teslim edilecektir. 

Kadirli'de, okul eksiğini gidermek için planladığımız ve gerekli bütün çalışmalarını bitirdiğimiz 32 derslik ortaokulunun yapım ihalesi 9 Mayıs 2013 tarihinde yapılacaktır. Bu hizmetimizde en kısa zamanda bitirilip sevgili öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Halkımızdan aldığımız güç ve destek ile durmadan, yorulmadan hemşerilerimize ve ülkemize hizmete devam etmekteyiz."Menderes Özat