Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Genel Kültür Bilgi Yarışması Yapıldı

Kadirli de, Ticaret Meslek Lisesi tarafından ödüllü geleneksel Genel Kültür Bilgi yarışması düzenlendi.

Kültür Sanat 22.04.2013 09:07:24 0
Genel Kültür Bilgi Yarışması Yapıldı

Kadirli de, Ticaret Meslek Lisesi tarafından ödüllü geleneksel Genel Kültür Bilgi yarışması düzenlendi.

Okul toplantı salonunda düzenlene yarışmaya, 9. Sınıflardan 10 şube katıldı. 20 sorunun sorulduğu ve çok çekişmeli geçen yarışma sonunda şampiyonluğu 9/A sınıfı elde ederken, 9/C sınıfı ikinci ve 9/E sınıfı ise üçüncü oldu.

İlçe Milli eğitim Müdürü Sabit Aksoy, yarışmaya katılan öğrencileri tek tek tebrik ederek, Osmaniye genelinde Kadirli'nin eğitimdeki başarısının altında ekip çalışmasının olduğunu söyledi.

Aksoy, Ticaret Meslek Lisesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve öğrencilerin tatlı bir rekabet içerisine girdiği bu tür etkinliklerin çok faydalı olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Hakan Durmuşoğlu ise yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, okul olarak her yıl sosyal, kültürel ve sportif alanlarda önemli başarılar elde eden öğrencilerini kutladı.

Bu yıl 3'ncüsü düzenlene yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona eren programa, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müfettişleri Ömer Ülger ve Yusuf Aslan ile birlikte bazı daire amiri ve okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.  

Menderes Özat