Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ak Parti, Danışma Meclisi Toplantısı Yaptı

Osmaniye Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısı Cebelibereket Kültür Merkezinde düzenlendi.

Siyaset 19.02.2013 10:16:47 0
Ak Parti, Danışma Meclisi Toplantısı Yaptı

Osmaniye Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısı Cebelibereket Kültür Merkezinde düzenlendi.

 

Programda açılış konuşması yapan İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, insanlara hizmet etme aşkı ile yola çıktıklarını belirtti.

 

Ak Parti’nin her gün hizmetlerine bir yenisini ekleyerek büyüdüğünü ifade eden Arslantaş, ‘’Bizim insanımız inançlı, samimi ve kültürlü olduğu için Ak Parti’ye oy verdi. Allah’ın izni ile bir bu yüzde 50’yi, yüzde 70 yapacağız.’’ Dedi.

 

Arslantaş, konuşmasının devamında Osmaniye’ye 10 yılda yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

 

Ak Parti Milletvekili Dr.Suat Önal ise iktidarın hizmetlerinin hız kesmeden ülke genelinde devam ettiğini belirtti.

 

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın her zaman mağdurun ve mazlumun, garibin ve gürabanın yanında olduğunu ifade eden Önal, ‘’ Ekonomisi güçlü olmayan, dışarıdan borç alan devletler, emir almaya mahkûmdurlar. IMF’siz bir hayat, Türkiye için hayaldi. Şimdi kredi veren bir ülke halin geldik. Hizmetleri aziz milletimizle paylaşmamış lazım. Ülkemizde güzel hizmetler yapılıyoruz, bunları halkımıza anlatmak için bizlere büyük görevler düşüyor. İnsan hafızası unutmaya eğimlidir, unutur. Biz 11 yılda, Ak Parti iktidarında neler yapıldığını, nereden nereye geldiğimizi her fırsatta anlatmalıyız.’’ Dedi.

 

 

Ak Parti Milletvekili Durdu Mehmet Katsal ise partililerle belediye başkanlığı seçimleri ve Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar hakkında görüşlerini paylaştı.

 

Ak Parti için belediye başkanlığı seçimlerinin önemli olduğunu ifade eden Kastal, aday adayı olmayı düşünenlere, ''Aday gösterilmediğinizde de birlikte olacaksak, aday adayı olun'' dedi.

 

Programa, Ak parti Adıyaman milletvekili ve bölge koordinatörü Mehmet Erdoğan ve partililer katıldı. Ümit Kahrıman