Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Öğrencilerin eserleri sergilendi

Sumbas ta, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde Bilim, Kültür, Teknoloji ve Resim Sergisi düzenlendi.

Kültür Sanat 27.05.2013 08:23:49 0
Öğrencilerin eserleri sergilendi

Sumbas ta, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde Bilim, Kültür, Teknoloji ve Resim Sergisi düzenlendi.

Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulunun ağırlıklı olarak katıldığı ve ilçede bulunan okulların katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler yıl boyunca emek verdikleri ürünlerini sergilediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kırpık, Sumbas Belediyesi Çok Amaçlı Salonu ve bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, ilçenin son bir yıllık eğitim çalışmaları hakkında bilgiler vererek, serginin açılmasında emeği geçenleri kutladığını söyledi.

Açılış kurdelesi kesilmesi ve serginin gezilmesinin ardından halk oyunları gösterisi ile sona eren programa, Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu, Kadirli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sabit Aksoy ve Bayram Kastal ile bazı kurum ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Selçuk Yosunkaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, sergi sonrası Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesine yapılan sentetik çim yüzeyli halı saha ve önümüzdeki günlerde yapılması planlanan okul arazisinde incelemelerde bulundu.

 Menderes Özat