Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği yapıldı

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 3.Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği başladı.

Kültür Sanat 8.06.2013 08:29:22 0
Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği yapıldı

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 3.Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği başladı.

Dr. Hüseyin Kabasakal Parkı Rauf Denktaş Bulvarı’nda düzenlenen şenlikte, ilk olarak Osmaniyemerkez ve ilçe halk eğitim merkezleri tarafından hazırlanan sergi açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, ilkokul, anaokulu, lise ve dengi okulların katılımıyla 3 gün sürecek etkinliğe katılan okullara ve öğrencilere teşekkür etti.

Canbolat, okul aile birlikleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla şölen havasında geçen şenlikte, okulların yıl boyunca hazırladığı bilimsel, kültürel ve sanatsal çalışmalarının halkın beğenisine sunulduğunu hatırlatarak, “Kadirli'de böyle güzel ve geniş katılımlı bir şenlik düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. 3 gün süren şenlikte, öğrencilerimizin yıl içerisinde hazırladığı bilimsel, kültürel ve sanatsal çalışmaları sergiledik. Birbirinden ilginç gösteri ve etkinliklerle Kadirli halkının unutamayacağı şenliğe katılan ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum”dedi.

Şenliğin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından stantların gezilmesiyle devam eden program, Tes-İş Sendikası Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerinin mehter gösterisi ile sürdü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şenliğin açılışına, Kaymakam Necip Çakmak, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, daire müdürleri, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri,t sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Menderes Özat