Tarih: 22.02.2021 16:34

Beyaz “salgına bireysel olarak dikkat etmemiz gerekiyor”

Facebook Twitter Linked-in

12 Aralık 2019'da Çin'in Hubey eyaletinin Vuhan kentinde yeni tip korona virüsü tespit edilen Koronavirüs (Kovid-19) salgınından korunmak için alınan tedbirlerin başında maske takmak ve sosyal mesafe kuralına uymak gelirken yetkililer konu ile ilgili çalışmaları sürdürüyor.
Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Hürriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Beyaz  mahallesinde maske dağıtımı yaparak salgının büyümemesi ve önlenmesi adına herkesin üstüne düşen görevi titizlikle uygulaması gerektiğini hatırlatıyor.
Virüsü kurallara ve tedbirlere uyarak yeneceklerini ifade eden Hürriyet Mahallesi muhtarı Mustafa Beyaz,  "Bu salgına bireysel olarak dikkat etmemiz gerekiyor. Salgını birbirimize bulaştırırsak, salgının önüne geçilmesi ile sınırlandırılması zorlaşacak, Tedbirlere dikkat etmezsek bilmeden başkasının canına kastetmiş olacağız. Devlet ve devlet büyüklerimizin emeklerini heba etmememiz gerek. Mahallemizde maske dağıtarak maskesiz gezilmemesi için elimizden geleni yapıyoruz, vatandaşlarımızla birlikte kuralları ve tedbirler çerçevesinde bu salgının yeneceğiz” şeklinde konuştu.   
Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —