Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Böcekli beldesi temiz suya kavuşuyor

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Böcekli beldesinde içme suyu çalışmaları devam ediyor.

Gündem 26.02.2021 11:09:00 0
Böcekli beldesi temiz suya kavuşuyor

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Böcekli beldesinde içme suyu çalışmaları devam ediyor. Çalışmalara katılan Belediye Başkanı Doğan Öztürk ve işçilere beldede yaşayan kadınlar yemek yaparak sürpriz yaptı.
İlçeye bağlı Yeni Farsak köyünden temiz su kaynağını beldeye kazandırmak için çalışan belediye ekiplerine malzemelerini de yanında getiren kadınlar bölgede çok sevilen etli kömbe yaptı. İçme suyu çalışmasının yirminci kilometresi olan Sahiller mevkiinde çalışan işçiler yapılan sürprizden menuniyet duydu. 
Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk yaptığı açıklamada, belde halkına bu su kaynağını kazandıracakları için mutlu olduklarını söyledi. Öztürk, sürpriz nedeniyle kadınlara teşekkür ederek, “beldede ikamet eden annelerimiz, kardeşlerimizin yaptığı el emeği göz nuru yemekleri burada işçilerimizle birlikte yedik. Onlara bu güzel hediyelerinden dolayı teşekkür ederim, bizleri çok mutlu ettiler. Böcekli halkına yıllarca bitmeyecek içme su kaynağını kazandıracağımız için çok mutluyuz. Ekibimizle birlikte gece-gündüz çalışıyoruz. Otuz Sekiz kilometrelik içme su hattının  yirminci kilometresini bitirmek üzereyiz, şuan için her şey istediğimiz gibi gidiyor. Bu kalıcı proje sayesinde Böcekli beldesi bir daha içme su sıkıntısı çekmeyecek” ifadelerini kullandı.
Böcekli Belediyesi