Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

"Bu para, bu yüce anne sayesinde toplandı"

Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde yaşayan Elif ve İdris Beyazdurna, SMA hastası olan kızları Amine Sultan için başlattıkları yardım kampanyasının tamamlanmasının ardından kurban ve Mevlid-i şerif okuttu.

Gündem 21.09.2021 17:20:00 0

Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde yaşayan Elif ve İdris Beyazdurna, SMA hastası olan kızları Amine Sultan için başlattıkları yardım kampanyasının tamamlanmasının ardından kurban ve Mevlid-i şerif okuttu.
Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunmasıyla başlayan programda, dua edilmesinin ardından mikrofonu alan baba İdris Beyazdurna, tedavi için yeterli paranın toplanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Programda ilk olarak konuşan Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar," Öncelikle bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Tabi ki sosyal bir devlette çocuğuna devlet bakar. Yine devlet çocuğumuza bakmadı. Sizler gibi hayırsever insanlarımız sayesinde büyük bir meblayı topladık. Bunu hep beraber başardık. İnşallah kızımız Amerika'ya gidip geldiği zaman, sağlığına kavuştuğunda, otoban girişinde davulla zurnayla karşılayacağız. Annelik duygusuyla, annemiz sabahlara kadar sosyal medyadan yalvardı. Aileyi ziyaret ettiğimizde annemizin gözyaşları içerisinde, 'Ben sizin kapınızı çaldım, zilinize bastım. Yukarıdan baktınız ve buyur dediniz. Elimi açtım ve bir yavrum var bunun için isterseniz bir lira verin ben kapınıza dilenci olarak geldim. ' demişti. Biz de bu annemize destek olma amaçlı elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık. Bu para bu yüce anne sayesinde toplandı. Ben Amine Sultan'ımızın annesini, kardeşini ve babasını tebrik ediyorum. Onlar büyük bir iş başardılar.  Bizler sadece maddi olarak para toplamadık. Derneklerden gelen kıyafet vs gibi malzemeleri satarak paraya çevirdik. Bu derneklerimize de ayrı ayrı teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.
Başkan Kaynar'ın ardından konuşan baba İdris Beyazdurna," Bizim sevincimizi paylaşmak için bu gün buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Bir ilke imza atarak imkansızı başardık. Tabi biz bunu yalnız yapmadık. Kızımızın yanında yüreğini veren ağabeylerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz oldu. Onlara buradan teşekkür ediyorum. Sesimizi duyurmakta emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun." dedi.
Son olarak  mikrofonu alan anne Elif Beyazdurna,"Öncelikle bizi kırmayıp kızımızın bu güzel anına geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Ben ilk başta sesimi duyurmak için kapı kapı dilenci gibi gezerek vereceğiniz 5 Tl'ye bile evladım için muhtacım dedim. Evladım sizler sayesinde sağlığına kavuşacak ve sizler sayesinde tedaviye gidecek. Hepinizden Allah razı olsun. Bir baba olarak bize büyük destekler sağlayan ve bundan sonra benim de babam olan Belediye Başkanımız Mustafa Kaynar'a sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Program, anne Elif Beyazdurna'nın adağı olan kurbandan yapılan yemeğin yenmesiyle son buldu. Yarbaşı Belediyesi