Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bulaşın önemli kaynaklarını yok etmeliyiz

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde denetimlerine devam ediyor.

Gündem 17.04.2021 08:45:00 0
Bulaşın önemli kaynaklarını yok etmeliyiz

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde denetimlerine devam ediyor.

14015 Sokak boyunca gerçekleştirilen denetimlere, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş katıldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini, toplu iftar yemeği yapılmamasını, bulaşın önemli kaynaklarından olan ev, akraba, komşu ve taziye ziyaretlerini mutlaka ertelemelerini ve çevrelerinde bu ziyaretleri yapanlar varsa uyarmalarını istedi.

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Dinamik denetim modeline göre yaptığımız denetimlerimizi her gün olduğu gibi bugün de sürdürüyoruz. Tüm cadde ve sokaklarımızda, toplumsal hareketliliğin olduğu her alanda denetim ve kontrol faaliyetlerimiz aralıksız devam ediyor. Denetimlerimiz sırasında ziyaret ettiğimiz esnaf ve vatandaşlarımızdan kurallara hassasiyetle uymalarını ve bu mücadeleye destek olmalarını istiyoruz. Hep beraber mücadele ettiğimizde başaracağımıza inanıyorum. Başarmaktan başka da çaremiz yok. İnşallah bu mübarek Ramazan ayını fırsata çevirip koronavirüsü ilimizden, ülkemizden atalım. Osmaniyeli hemşerilerimden bir kez daha kurallara hassasiyetle uymalarını ve bu mücadeleye destek olmalarını talep ediyorum.” dedi. Osmaniye Valiliği