Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Kadın kollarından anlamlı kampanya 

Cumhuriyet Halk Partisi Kadirli Kadın Kolları Başkanlığı tarafından “Kullanılmayan Eşyalar Hayat Buluyor” kampanyası başlattı.

Gündem 14.01.2022 11:04:00 0
CHP Kadın kollarından anlamlı kampanya 

Cumhuriyet Halk Partisi Kadirli Kadın Kolları Başkanlığı tarafından “Kullanılmayan Eşyalar Hayat Buluyor” kampanyası başlattı. 
Kampanya kapsamında, kullanılmayan eşyalar, Kadirli'de bulunan yoksul ailelere destek olarak verilerek, ihtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında köprü oluşturulmuş oluyor. 
Kampanya hakkında açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Kadirli Kadın Koluları Başkanı Olcay Toprak şu bilgileri verdi ; “Kadirlimizi seviyoruz, halkımızı seviyoruz. Kadirli'nin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.  Aynı toplumda eşimiz, dostumuz, arkadaşlarımız ve çevremizle bir bütünüz. Maalesef aynı toplumda olmamıza rağmen, çeşitli nedenlerden dolayı aynı yaşam koşullarına sahip değiliz. Her bireyin aynı şartlarda yaşaması beklenemez, fakat aradaki eşitsizliği dengelemek toplum bilinci ile gerçekleşir. Toplumda bir kesim aşırı ve gereksiz tüketim yaparken, diğer bir kesim yaşamsal temel ihtiyaçlarına ulaşmakta zorluk çekiyor.  Bu durum hepimiz için yardımlaşma ve dayanışmayı biraz daha önemli hale getiriyor. Biz yardıma ihtiyacı olanlarla yardım yapmak isteyenler arasında köprü kurmak istiyoruz. Zor şartlarda yaşayan dar gelirli insanlarımızın yalnız olmadığını, etraflarında onlara destek olmak isteyen,iyi ve güzel insanların var olduğunun hatırlanmasını sağlamak,hiç kimsenin öteki olmadığını, yardım eden ve yardım alanın aynı topluma ait olma duygusunun pekişmesine, yardımlaşmanın yaygınlaşmasına katkı sunmak istiyoruz. Mutlu ve huzurlu bireyler, mutlu ve huzurlu toplulukları, mutlu topluluklar mutlu ve huzurlu toplumu oluşturur. Evinizdeki küçücük bir fazlalık, bir başkasının büyük mutluluğu olabilir. İhtiyaç sahiplerini sevindirmek isterseniz, biz köprü kurmaya hazırız” şeklinde açıklama yaparak tüm halkı kampanyaya katılmaya davet etti. Kadirli CHP İlçe Başkanlığı