Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı boyunca denetim yapıldı

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, esnaf ve vatandaşlara yönelik yaptığı Koronavirüs (Kovid-19) denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Gündem 22.09.2021 08:53:00 0
Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı boyunca denetim yapıldı

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, esnaf ve vatandaşlara yönelik yaptığı Koronavirüs (Kovid-19) denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Yılmaz, Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması amacıyla, Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı boyunca esnaf ve vatandaşlara yönelik yapılan denetimlere katıldı.

Yılmaz, denetimlerde vatandaşların hatırlarını sorarak, temizlik, maske, mesafe kurallarına uyulması konusunda uyarıda bulundu. Denetimlerde Vali Yılmaza, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ile İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Hüseyin Zafer eşlik etti.

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Yılmaz, "Korona virüsle mücadelemizi sürdürüyoruz. Toplumsal hareketliliğin olduğu cadde ve sokaklarımızda denetimlerimize devam ediyoruz. Şunu artık çok iyi biliyoruz ki korona virüsle mücadelede tedbirlere uymak birinci önceliğimizdir. Ayrıca mutlaka aşılarımızı olmamız gerekiyor. Aşı sürecini tamamlamamış hemşerilerimizin, bir an önce bu süreci tamamlamasının, kendi hayatı için toplumumuzun sağlığı için çok önemli ve gerekli olduğunu biliyoruz. Korona virüse yakalananların çok büyük bir kısmı aşı olmayan vatandaşlarımız. Hayatını kaybedenler çok büyük oranda aşı olmayanlar ve aşı sürecini tamamlamamış olan vatandaşlarımız. Dolayısıyla kendi sağlığımız ve toplumumuzun sağlığı için hepimizin sağlığı için tedbirlere uymamız ve aşılama sürecimizi tamamlamamız gerekmektedir."şeklinde konuştu. Osmaniye Valiliği