Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İlimizin yöneticileri kahvaltı etkinliğinde buluştu

Osmaniye Protokolü, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde bir araya geldi.

Gündem 10.12.2022 16:21:00 0
İlimizin yöneticileri kahvaltı etkinliğinde buluştu

Osmaniye Protokolü, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde bir araya geldi. Gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde protokol üyeleri, ev sahipliği için OKÜ yönetimine teşekkür etti. 
OKÜ Lezzet Vadisinde yapılan Kahvaltı etkinliğine, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Belediye Başkan Vekili Hulisi Akkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun,  Osmaniye Baro Başkanı Mehmet Karakoç, Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay, Adem Yılmaz ve Uğur Muzaffer Çam, İl Jandarma Komutanı J. Albay Can Altundarak, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kurum müdürleri ile kuruluş temsilcileri katıldı.
Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, birlik, beraberlik ve kaynaşmanın daha da artması noktasında bu tür toplantıların önemli olduğunu belirterek, kahvaltı programına katılım sağlayan başta Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz olmak üzere tüm il protokolüne teşekkür etti. 
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve diğer protokol üyeleri, kahvaltı organizasyonu ve ev sahipliği için OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür etti.
OKÜ