Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kadirlili vatandaşlar, iftar yemeğinde bir araya geldi

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde geleneksel olarak gerçekleştirilen sokak iftarına 15 bin kişi katıldı.

Gündem 27.04.2022 17:30:00 0
Kadirlili vatandaşlar, iftar yemeğinde bir araya geldi

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde geleneksel olarak gerçekleştirilen sokak iftarına 15 bin kişi katıldı. 
Andırın Caddesinde gerçekleştirilen 9. Sokak İftarı programına, Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Tarık Kahveciler, İlçe Sağlık Müdürü Dt. Ayşe Bozkurt, MHP İlçe Başkanı Av.Alptekin Uçmak, Kadirli Ocak Başkanı Coşkun Akgöllü, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, Muhtarlar ile  binlerce vatandaş katıldı
İftar yemeğinde vatandaşlara; kavurma, bulgur pilavı, çorba, hurma, 15 bin şişe su ve 7 bin ekmek dağıtıldı. İftar yemeği öncesi Kur’an - ı Kerim okundu ve ilahiler seslendirildi.  
Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, birlik, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneğini Kadirli’de görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Belediye başkanlığı devam ettiği müddetçe bu tür iftar etkinliklerini her yıl yapacaklarını ifade eden Başkan Tarhan; “Ramazan paylaşmaktır, samimiyettir. Ramazan ayında böyle güzel bir kalabalıkla buluşarak iftar açmak hepimiz için ayrı bir onurdur. Bugün burada ramazanın manevi duygusunu, paylaşmanın ve dayanışmanın birlik ve beraberliğin en güzel örneğini yaşıyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz hep daim olur. Pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra tekrar hep birlikte orucumuzu açtık.  Bugün buraya gelerek bizleri onurlandıran hemşehrilerime ve bu yemeğin verilmesi emeği herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Kadirli Belediyesi