Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kahraman’dan Halk Eğitimi Merkezine ziyaret

Osmaniye’nin Toprakkale İlçesinde Kaymakam Safa Kahraman, Toprakkale Halk Eğitimi Merkezinde incelemelerde bulundu.

Gündem 20.04.2021 08:40:00 0
Kahraman’dan Halk Eğitimi Merkezine ziyaret

Osmaniye’nin Toprakkale İlçesinde Kaymakam Safa Kahraman, Toprakkale Halk Eğitimi Merkezinde incelemelerde bulundu.
İlçe Kaymakamı Kahraman, Halk Eğitimi Merkezi binasında açılan ve eğitime devam eden ev tekstili hazırlama, bilgisayar işletmenliği, yöresel bez dokuma, giyim ve maske dikim kurslarını ziyaret etti.
Kaymakam Safa Kahraman  kurslar hakkında Kursiyerlerle sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kaymakam Kahraman Kursiyerlere kendilerini geliştirerek vakitlerini değerlendirmeleri, aile bütçelerine katkıda bulunmaları için kursların birer fırsat olduğunu, kurslara devam edilmesinin salgın zamanlarında da terapi olacağını söyledi.
Toprakkale Kaymakamı Sefa Kahraman EBA destek odasında uzaktan eğitime katılan öğrencilere ve Bilgisayar İşletmenliği Kursunda kursiyerlere bu imkânların sunulmasından dolayı memnuniyetini belirtti.
Kaymakam Kahraman "Maske dikim kursunda Devlet Hastanesi, Toprakkale Belediye Başkanlığı ve ilçemiz okullarının maske taleplerinin karşılanması salgınla mücadele açısından büyük önem arz ediyor, Kursiyerlerin böyle zamanlarda buna katkıda bulunmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum."dedi
Ziyaret esnasında Kaymakam Kahraman’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmuş Sağlam, Şube Müdürleri Abdullah Tekdemir, Mustafa Şeker ve Toprakkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İbrahim Kızıl eşlik etti. Toprakkale Kaymakamlığı