Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kaya “BTP olarak bizim çözümümüz var”

Bağımsız Türkiye Partisi Osmaniye Merkez İlçe Olağan Kongresinde Hatice Kaya başkan seçildi.

Gündem 7.10.2021 09:36:00 0
Kaya “BTP olarak bizim çözümümüz var”

Bağımsız Türkiye Partisi Osmaniye Merkez İlçe Olağan Kongresinde Hatice Kaya başkan seçildi.
Kongrede açılış ve yoklamanın ardından Divan Kurulunun seçime geçildi. Üyelerin önerisi ile Divan Başkanlığına Hanife Özçifçi, Kitap üyeliğe ise Orhan Köyük ve Resul Özdil seçildi.
İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden kongrede Denetim ve Faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Yeni yönetim Kurulu üyelerin seçiminin ardından dilek temenniler bölüme geçildi.
Son olarak  Tek liste halinde gidilen Kongrede başkan seçilen Hatice Kaya teşekkür konuşması yaptı.
Konuşmasına  Merkez Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Küçük ve ekibine teşekkür ederek başlayan Başkan Kaya  “Beni  ve kadromu bu şerefli vazifeye seçtiniz için çok teşekkür ederim. Sizlere layık olmak ve bu haklı davayı iktidar yapmak için her türlü gayreti göstereceğim” dedi.
Hiç bir vatan evladını saf dışı bırakmayacağız
olarak yaşanan sıkıntılara çözümleri olduğunu ifade eden Merkez İlçe Başkanı Kaya “Covid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybeden Nobele aday gösterilen Ebedi Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın yolunda  Dünyanın en genç genel Başkanı Hüseyin Baş’ın liderliğinde BTP olarak bizim çözümümüz var. Projemiz var. Kadromuz var. İnancımız var. Heyecanımız var. Dik duracağız! Partimize güveneceğiz. Milletimize, devletimize ve kaynaklarımıza güveneceğiz. Biz haklıyız, haklı olmanın gücü ile konuşacağız. Hiç bir vatan evladını saf dışı bırakmayacağız. Bir baba mantığı ile bir doktor yaklaşımıyla olaylara yaklaşacağız. Faydalı olmanın, tedavi etmenin, şifaya vesile olmanın heyecanı ile yaşayacağız. Bu memlekette fakirlik suç olacak şekilde gayret edeceğiz. Prof. Dr. Haydar Baş Hocamız’ın ifade ettiği gibi, “Bizim dönemimiz başlamıştır”. İnşallah çok kısa zamanda Bağımsız Türkiye Partisi iktidarında, bu millet hak ettiği yaşam koşullarına kavuşacaktır.”
Arıkan “Bundan sonra yerel siyasete renk katacağız”
Kongrenin hayırlar getirmesini dileyen BTP Osmaniye İl Başkanı Lütfi Arıkan "BTP Osmaniye teşkilatları olarak bundan sonra yerel siyasete renk katacağız. Bugün gerek Türkiye’de gerekse Dünya’da elinde iktisadi sistemi olan tek parti BTP'dir. Ebedi Genel Başkanımız Merhum Prof. Dr Haydar Baş'ın insanlığa miras bıraktığı 'Milli Ekonomi Modeli'ni bugün ülkemizde hayata geçirebilecek olan tek kadrolar biziz. Çünkü Türkiye’nin kurtuluşu 'Milli Ekonomi Modeli'dir" dedi.
Hatice Kaya Başkanlığındaki  BTP Osmaniye Merkez İlçe yönetiminde Orhan Köyük, Resul Özdil, Metin Kaya, Hanife Özçiftçi, Asiye Mert isimleri yer aldı.   BTP İl Başkanlığı