Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kaynar; “Üşüyen Ellerin Kalplerini İstiyoruz projesi bizleri mutlu etti”

Yarbaşı Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Kaynar tarafından Türkiye İstanbul Muhtarları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen “Üşüyen Ellerin Kalplerini İstiyoruz” projesi için teşekkür plaketi verdi.

Gündem 20.01.2021 16:38:00 0
Kaynar; “Üşüyen Ellerin Kalplerini İstiyoruz  projesi bizleri mutlu etti”

Osmaniye’nin Düziçi İlçesine bağlı Yarbaşı Beldesinde “Üşüyen Ellerin Kalplerini İstiyoruz” projesi kapsamında Yarbaşı Beldesi hayır çarşısı açarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımları ulaştırarak İstanbul ile Osmaniye arasında gönül köprüsü kuran Türkiye İstanbul Muhtarları Federasyonu (TÜMFED) plaketle ödüllendirildi.
Yarbaşı Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Kaynar  tarafından Türkiye İstanbul Muhtarları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen “Üşüyen Ellerin Kalplerini İstiyoruz” projesi için teşekkür plaketi verdi.
Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar tarafından TÜMFED Başkanı Selami Aykut’a teşekkür plaketi verildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Muhtar Evi’nde düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan TÜMFED Başkanı Selami Aykut, Yarbaşı Belediyesi ile yapmış oldukları hayır çarşısı, sosyal sorumluluk projesi  kapsamında yönetim kurulu  ile gece gündüz gayret ve mücadele içerisinde bulunduklarını ifade ederek  Yarbaşın’da bir çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşma imkanı bulduklarını söyledi.
Aykut sözlerinin devamında,  “Projede ilk gününden itibaren her daim yanımızda olan Belediye Başkanı Mustafa Kaynar ‘a ve ekibine, bu projenin gerçekleşmesinde desteklerini bizden esirgemeyen ve her daim yanımızda olan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı’ ya ve ekibine, gerek İstanbul içinde gerek yurdun başka köşelerinde gerçekleştirdiği başarılı yardım kampanyaları ile tanıdığımız Atlas Yardım Derneği Başkanı Ferda Altıntaş ‘a, TÜMFED Yönetim kuruluna ve projemizin başarıya ulaşmasını sağlayan, emek veren tüm Muhtar arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim” dedi
Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu şahsında çok güzel ekip ruhu ile hareket ettiklerini ifade eden Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar Önemli bir sivil toplum kuruluşunu tanımak ve Yarbaşı beldesinde sosyal sorumluluk projesi ile çok önemli katkı sunmalarının memnuniyetle karşıladıklarını kaydetti.
Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar  “Bugün buraya teşekkür ve plaket takdiminde bulunmak için geldik, bizler ile birlikte olan ve böyle güzel projelerin olmasında desteklerini esirgemeyen İBB Genel sekreter Yrd. Murat Yazıcı ve yönetim kuruluna, TÜMFED Başkanı Selami Aykut ve Yönetim kuruluna yürekten teşekkür ediyorum diyen Kaynar, konuşmasının devamında  Sizler bir köprü kurdunuz ve Türkiye ‘ye örnek oldunuz. İnanıyorum ki bu örnekler artacak, milletimiz tıpkı eskiden olduğu gibi kardeşlerine el uzatacaktır” şeklinde konuştu.  

Yarbaşı Belediyesi