Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Matematik öğretmeninin projesi büyük ilgi gördü

Osmaniye’de “Gönüller 1 Kitap OlsunProjesi” kapsamında toplanan kitaplar,Vali Erdinç Yılmaz tarafından öğrencilere verildi.

Gündem 20.04.2021 09:00:00 0
Matematik öğretmeninin projesi büyük ilgi gördü

Osmaniye’de “Gönüller 1 Kitap OlsunProjesi” kapsamında toplanan kitaplar,Vali Erdinç Yılmaz tarafından öğrencilere verildi.

Yılmaz, Karacaoğlan Ortaokulunda düzenlen kitap dağıtımında, projeyi başlatan Matematik öğretmeni Mukaddes Karip’ten bilgi aldı.

Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, kitap okumanın gençlerin iyi yetişmesi ve bilgili insan olmak için önemli olduğunu belirtti.

Bilgi sahibi olmanın büyük kazanç olduğunu ifade eden Yılmaz, “Hayatta her zaman çok okuyan, kendini iyi yetiştiren ve bilgi sahibi olan insanlar başarılı olur. Kitap okumak,dersleridaha kolay anlamaya, ifade kabiliyetini geliştirmeye ve öğrencilerin birbirleriyle daha iyi iletişim kurmasına vesile olur. Bu nedenle öğrencilerimize bol bol okumalarını tavsiye ediyorum. Bu anlamda, böyle bir projeyi hayata geçiren Matematik Öğretmeni Mukaddes Karip başta olmak üzere projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Matematik Öğretmeni Mukaddes Karip, kendi okuduğu kitapları öğrencilere dağıtarak başladığı çalışmayı “Gönüller 1 Kitap Olsun Projesi”ne dönüştürdüğünü ve ülke geneline yaydığını söyledi.

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak için böyle bir proje başlattığını anlatan Karip, “Projemiz için 30 il ve ilçeden Milli Eğitim Müdürlerimiz, öğrencilerimize imzalı kitaplar yolladılar.Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Yılmaz, “Gönüller 1 Kitap Olsun Projesi” kapsamında toplanan kitapları öğrencilere dağıttı.  Osmaniye valiliği