Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Osman Taşdelen yeniden başkan seçildi

Osmaniye Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkalığı seçimlerinde mevut başkan Osman Taşdelen güven tazeledi.

Gündem 17.01.2022 16:28:00 0
Osman Taşdelen yeniden başkan seçildi

Salı Pazarı üzerinde bulunan Köşk Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongrede başkanlık görevini yürüten Osman Taşdelen ile odanın daha başkanları arasında yer alan isimler arasında yer alan Mehmet Sezer  başkanlığındaki  iki liste yarıştı.
Kullanılan 397 oy  geçerli sayılırken 321 oy alan mevcut başkan Osman Taşdelen yeniden başkan seçilirken, Mehmet Sezer ise 76 oy aldı.
Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Taşdelen “Gayet centirmen şekilde çok güzel bir seçim oldu. Diğer adayımız Mehmet Sezer abimize de teşekkür ediyorum. İnşalah bundan sonra da esnaf için çalışamaya devam edeceğiz. Burada emeği geçen tüm arkasdaşlarımıza şahsım ve yönetim kurulumuz  adına teşekkür  ediyorum” dedi.
Seçimler demokratik olgunluk içinde geçtiğini kaydeden Osmaniye Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Başkanı Murat Yalçın “Esnaf sanatkarımızın için bugün hep beraberdik, tüm esnaf camimıza diğer başkan adayımıza seçimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Centirmence güzel bir seçim geçirdiler. İki başkanımıza da kutluyorum. Seçimi kazanan başkanımız Osman Taşdelen’i yönetimini ve ekibini kutluyorum. Bugün esnaf kazandı, çalışkan başkanım kazandı. Allah nasip ederse çık güzel hizmetler vereceklerini inanıyorum” şeklinde konuştu. 
Seçimleri kazanarak güven tazeleyen Osman Taşdelin’İn asil yönetiminde Ömer Ateş, Muharrem  Algül, Nihat Kabaklı, Nezir Can, Sultan Alçı, İsmet Arslan, Nuri Berki isimleri yer aldı.
Yedek üyeler ise İbrahim Acar, Namık Gülmez, Cemal Dündar, Ömer Telli, Fatih Samar, Kader Mutlu, Şaban Demir, Ahmet Ekiz, Neriman Çıldır isimleri yer aldı.