Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Osmaniye protokolü öğrencilerin verdiği mini konseri dinledi

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Osmaniye Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlerle buluştu.

Gündem 1.08.2021 17:49:00 0
Osmaniye protokolü öğrencilerin verdiği mini konseri dinledi

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu ile birlikte Osmaniye Gençlik Merkezini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın İhsan Selim Baydaş'a Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu tarafından Osmaniye Gençlik Merkezinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi.
Ziyareti sırasında Osmaniye Gençlik Merkezinde OSA Aerospace Roket Takımı'nın çalışmaları hakkında bilgi alan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın İhsan Selim Baydaş daha sonra müzik atölyesinde Gençlik Merkezleri arası Türk Müziği Yarışmasında özgün yorumlama dalında finalist olan öğrencilerin verdiği mini konseri dinledi.
Kilim atölyesini de ziyaret eden Bakan Yardımcısı Baydaş, daha sonra öğrencilerle bir süre sohbet etti.  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş burada yaptığı konuşmada, gençlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Bizler açısından gönül ve gönüllülük önemli bir kavram. Gönül Anadolu'ya ait bir kavram. Sizlerin bunu uyguluyor olmanız, hayatın her alanında görev alıyor olmanız bizi mutlu ediyor, memnun ediyor."diye konuştu. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın İhsan Selim Baydaş konuşmasının ardından gençlerin yönelttiği soruları yanıtladı.
İncelemelerinin ardından Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, öğrencilere başarılar dileyerek, Osmaniye Gençlik Merkezinden ayrıldı.  Osmaniye Valiliği