Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Osmaniye’nin sorunları Ankara’ya taşındı

Göreve geldiği günden bu güne çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, son ziyaretini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da makamında ziyaret ederek, gerçekleştirdi.

Gündem 16.10.2021 08:58:00 0
Osmaniye’nin sorunları Ankara’ya taşındı

Göreve geldiği günden bu güne çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Kadirli  İlçe Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, son ziyaretini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da makamında ziyaret ederek, gerçekleştirdi.
Göreve geldiği günden bu güne çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Kadirli  İlçe Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, iki günlük Ankara ziyaretlerini tamamladı.
Mehmet Orhun Döğüşcü,  son ziyaretini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da makamında ziyaret ederek yaptı.
İlk gün CHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Döğüşvü ve ekibi, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer'i , Sivas Milletvekili Ulaş Karasu'yu, CHP Genel  Başkan Yardımcısı  Oğuz Kağan Salıcı' yı Osmaniye Milletvekili  Baha Ünlü'yü, CHP  Parti  Sözcüsü  ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztırak'ı makamlarında ziyaret ettiler.
Ankara ziyaretimizin son gününde  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezinde Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü'yle birlikte ziyarette bulundular.
Sosyal medya sayfasından ziyareti Değerlendiren Başkan Döğüşcü, CHP Genel Başkanı  Kemal Kılaçdaroğlu'na, Kadirli ve Osmaniye yi anlattık. Fıstığı , Gübreyi , Mazotu, Çiftçiyi, İşçiyi, Esnafı ve Banka faizlerini anlattık. Kendisi de önemle not aldı. O da bize partililerimizin ve örgütlerimizin  safları sıklaştırmasını daha çok insana ulaşmamızı söyledi ve ekledi, güzel günler çok yakın !!" dedi.