Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Osmaniyespor FK, İçel İdman Yurdunu mağlubiyetle tanıştırdı

TFF 3.Lig 3. Gurupta mücadele eden Osmaniyesspor FK Mersin temsilcisi İçel idman Yurdu’nun konuğu oldu.

Spor 1.02.2021 10:14:00 0
Osmaniyespor FK,  İçel İdman Yurdunu mağlubiyetle tanıştırdı

TFF 3.Lig 3. Gurupta mücadele eden  Osmaniyesspor FK Mersin temsilcisi İçel idman Yurdu’nun konuğu oldu.
Sezonun ilk maçında Osmaniyespor FK’nun Covid-19 testlerinde yaşanan eksiklik nedeniyle sahadan 0-3 hükmen galip ayrılan hakem odasını basmaya çalışıp maçın temsilci ve gözlemcisine siyasi baskı altına almaya çalışan Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu kendi evinde konuk ettiği maçta 0-1 yenildi.
Ligde 17 maçta topladığı  maçta 34 puanla yer alan İçel İdman Yurdu hükmen mağlubiyet yaşayan ve 3 Puan silme cezası almasına rağmen  12 puanla 18 puanı bulunan Osmaniyespor FK karşısında aldığı mağlubiyet Mersinde soğuk duş etkisi  yaparken şehirde “Çekirge sıçrayamadı” başlığı ile görüldü.
 İkinci yarının ilk maçında Kırmızı Lacivertli İçel İdman Yurdu takımı  ilk yarı tutuk bir oyun sergiledi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarı iki ekipte pozisyon üretmekte zorlanırken temsilcimiz  Osmaniyespor FK rakibine göre daha istekli olduğu gözlemlenirken  İçel İdman Yurdu ise tutuk futbolu maçı izleyenlerin  tepkisi çekti. 
Osmaniyespor FK’nün daha üstün oynadığı maçta her iki ekipte ilk yarı fileileri havalandıramayınca soyunma odalarına eşitlikle gidildi 0-0.
İçel idman Yurdu tutuk ve silik oyununu ikinci yarıda da sürdürürken pozisyon üretmekte zorlanan Mersin ekibi sarı yeşilin ekibin atakları karşısında zor anlar yaşadı. 
İkinci  deplasman takımı havasıyla puan kaybetmeden maça bitirmek için mücadele eden İçel İdman Yurdu baskı ataklara dayanamayarak 71 dakikadan kornerden atışından gelen topu Kerim Bölük filelere buluşturdu.  
Osmaniyespor FK 1-0 önde sürdürdüğü maçta 78 dakikada  sarı yeşilli ekipte Emre Baysal takımını 10 kişi bıraktı.
Maçın son bölümden 10 kişi kalan Osmaniyespor FK oyunu kendi sahasında kabul ederken Mersin temsilcisinin son dakikalar da baskılı oyun istediği golü getirmedi . 
Sezon ilk maçında Osmaniyespor FK karşısında hükmen galibiyetle Mersine dönen  İçel idman Yurdu evinde ilk mağlubiyeti sarı yeşilli ekip karşısında aldı.  Osmaniyespor FK  İçel İdman Yurdu nu sezon evinde yenen ilk takım olarak kayıtlara geçti. 
Osmaniyespor FK