Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ramazan’ın ruhunu vatandaşlarla birlikte yaşayacaklar

Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi Türkmen Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Türkmen Belediyesi, Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine her gün 500 ihtiyaç sahibine sıcak yemek dağıtımı yapacak.

Gündem 17.04.2021 08:19:00 0
Ramazan’ın ruhunu vatandaşlarla birlikte yaşayacaklar


Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi Türkmen Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayı için tüm hazırlıklarını tamamladı.
Türkmen Belediyesi, Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine her gün 500 ihtiyaç sahibine sıcak yemek dağıtımı yapacak.
Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı yapan Türkmen Belediyesi bu yıl da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayacak. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Ramazan ayı boyunca her gün 500 muhtaç aileye sıcak yemek dağıtacak olan Türkmen Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın ruhunu vatandaşlarla birlikte yaşayacak. Sıcak yemek dağıtımı Ramazan’ın birinci günü itibarıyla başlarken Türkmen Belediyesi Başkanı Veli FİDAN, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Türkmen Belediye Başkanı Veli Fidan  “Bu sene pandemi sürecinde toplu iftar yemeklerini yapamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz.Belediye çalışanı ve gönüllü ekibimizle 500 ihtiyaç sahibine her gün yemeklerini biz ulaştıracağız. Beldemiz haricinde Toprakkale ilçemizin köyleri olan Lalegölü, Aslanpınarı ve Sayhöyük köylerinin bulunan ihtiyaç sahiplerini de unutmadık. İnşallah bu zor günleri hep birlikte aşacağız Allah yar ve yardımcınız olsun.” dedi.  Türkmen Belediyesi