Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Rektör Uzun, TUSAŞ Akademi’yi ziyaret etti

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Akademi’yi ziyaret etti.

Gündem 1.02.2023 14:34:00 0
Rektör Uzun, TUSAŞ Akademi’yi ziyaret etti

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Akademi’yi ziyaret etti. Ziyarette, OKÜ ve TUSAŞ arasında iş birliği imkanları değerlendirildi. 
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Akademi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’i ziyaret etti. TUSAŞ Akademi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile TUSAŞ Akademi ve üniversite arasında iş birliği imkânlarının değerlendirildiği ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’i ziyaret etti.

TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun ile yaptığı görüşmede milli muharip uçak ve diğer çalışmalar hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Temel Kotil, üniversite ile TUSAŞ arasında yapılacak iş birliği çalışmaları için süreç başlatılması konusunda olumlu baktıklarını ifade etti.

Bilimsel ve sektörel ikili iş birliklerinin konuşulduğu ziyaret TAI tesislerinin gezilmesi ile sona erdi.
OKÜ