Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sağlık personeli özveri ve titizlikle mücadelesi devam ediyor

Osmaniye’de Dr. Erdinç Yılmaz’ın önderliğinde başlatılan aşı seferberliği kampanyası kapsamında, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla köy ve mahallelerde aşı mesaisi devam ediyor.

Gündem 31.07.2021 09:09:00 0
Sağlık personeli özveri ve titizlikle mücadelesi devam ediyor

Osmaniye’de Dr. Erdinç Yılmaz’ın  önderliğinde başlatılan aşı seferberliği kampanyası kapsamında, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla köy ve mahallelerde aşı mesaisi devam ediyor.
Vali  Yılmaz’ın, aşı yaptırmayan vatandaşlara yönelik İl Sağlık Müdürlüğü, kaymakamlıklar ve belediyeler iş birliğinde aşı seferberliği başlatmasının ardından aşı mesaisine hız verildi.
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü vatandaşların aşıya ulaşılabilirliğini arttırmak amacıyla İl Merkezimizdeki Büyük Cami, Mimar Sinan Cami, Alibeyli Cami ve Fakıuşağı Camilerinin avlularında Toplum Sağlığı Merkezimiz Aşı Ekipleri  tarafından Aşı İstasyonları kurulmuş ve vatandaşlarımızın aşı olmalarına olanak sağlandı.
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri hedeflerini  Covid-19 aşısı yapılmamış hiç vatandaşımızın kalmaması olarak koyarken   Sağlık personelinin özveri ve titizlikle Mücadelesine devam ediyor.  İl Sağlık Müdürlüğü