Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Şampiyonluk kutlaması kanla bitti

Osmaniye de Beşiktaş'ın şampiyon olmasını kutlayan ve kim olduğu tespit edilemeyen bir şahısın silahından çıkan kurşunun 18 yaşındaki bir gence isabet etti.

17.05.2021 08:46:00 0
Şampiyonluk kutlaması kanla bitti

Osmaniye de Beşiktaş'ın şampiyon olmasını kutlayan ve kim olduğu tespit edilemeyen bir şahısın silahından çıkan kurşunun 18 yaşındaki bir gence isabet etti. Göğsüne gelen kurşunla ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre,Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde, Beşiktaş'ın Süper Lig şampiyonu olmasının ardından, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen şampiyonluk kutlaması yapmak isteyenler otomobilleriyle konvoy oluşturdu. Silahların da ateşlendiği konvoyda Atatürk Caddesi üzerinde yürüyen 18 yaşındaki Kağan Keleş isimli gencin birden kanlar içerisinde kalarak yere yığıldığını görenler polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı gencin göğüs bölgesine kurşun isabet ettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Keleş, önce ambulansla Bahçe Devlet hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlike bulunan Keleş daha sonra Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis, silahı sıkan kişiyi bulmak için çalışma başlatırken ağır yaralı gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Haber Merkezi