Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Toprakkale'de toplu açılış töreni!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde Belediye tarafından yapılan 11 sosyal tesisin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Gündem 22.12.2023 09:11:00 0
Toprakkale

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde Belediye tarafından yapılan Atatürk Anıtı, Düğün Salonu, Fitness Salonu, Akıl Zeka Oyunları Salonu, Boks ve Tekvando Salonu, Resim Atölyesi, Halı Saha, Karataş/Kale Park, Kışla/Kınık Park, Tepe Park, Dr. Devlet Bahçeli Parkı'nın toplu açılış töreni yapıldı. 


Törene Vali Yılmaz'ın yanı sıra Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan açılış töreninin devamında Toprakkale İlçe Müftüsü Yakup Etik tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.


Törenin açılış konuşmasını yapan Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz, bugün 11 tesisin açılışının gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Toprakkale'mizin sadece yola ihtiyacı yok, sadece kanalizasyona yok, sadece suya ihtiyacı yok, Toprakkale'mizin kültür merkezlerine, sosyal alanlara, eğitim faaliyetlerine velhasıl her şeye ihtiyacı var. 

Bugün burada bunlardan birinin açılışında ve içerisinde bulunuyoruz. Burada basketbol sahası, voleybol sahası, kültür merkezi, spor alanları, çocukların oyun alanları, yürüyüş alanları ve kafesi ile komple bir tesis. İnşallah Toprakkale'ye daha büyük hizmetleri, daha güzel hizmetleri burada hep beraber yaşayacağız, açılışını yapacağız" dedi. 


Başkan Daşöz açılışa katılan herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi. Açılış konuşmasının ardından açılışı yapılan tesisleri anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı.


Törende konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "11 tesisin açılışında sizlerle beraberiz. Yapılan bu hizmetler Toprakkale'mize değer katacak, özellikle sevgili çocuklarımızın yetişmesinde çok önemli görevler görecek, gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmesinde önemli fırsatlar sunacak hizmetler olmuş. Güzel Toprakkale'mize daha güzellik katacağına inandığımız bu tesislerin Toprakkale'mize hayırlı olmasını diliyorum. Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.


Dağıstan Şehit Sedat Yıldız ilkokulu Halk oyunları gösterilerini sunmasının ardından 11 tesisin açılışı Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları tarafından yapıldı.