Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Türkiye'deki en iyi iller arasında 7. sıradayız

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği temizlik, maske, mesafe kurallarıyla Osmaniye’de de tüm hızıylaa devam ediyor.

Gündem 11.05.2021 15:00:00 0
Türkiye

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşebilmek için temizlik, maske, mesafe kurallarıyla birlikte hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerinde uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm hızıylaa devam ediyor.

 

Cevdet Sunay Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

 

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Yılmaz, “Dinamik denetim modeline göre aralıksız devam eden denetim ve kontrol faaliyetlerimizi, toplumsal hareketliliğin olduğu bütün cadde ve sokaklarımızda kaymakamlarımız, il müdürlerimiz ve birim amirlerimizle birlikte kesintisiz sürdürüyoruz. Geldiğimiz nokta itibariyle çok iyi bir durumdayız hamdolsun. Türkiye'deki en iyi iller arasında 7. sıradayız. Bu çok ciddi ve güzel bir başarıdır. Bu anlamda bütün Osmaniyeli hemşerilerime gösterdikleri hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle devam edelim, Osmaniye'ye birincilik çok yakışacaktır. Bu kararlılıkla sürdürürsek ilimizde koronavirüsü sıfırlayacağımıza inanıyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşlarımıza içinde bulunduğumuz süreç nedeniyle toplu bayramlaşma yapmamamız gerektiğini, bayramlaşmalarımızı telefonla yapmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Eğer toplu bayramlaşmalar yaparsak bütün emeğimiz boşa gidebilir, emeğimizi boşa harcamayalım. Kurallara hassasiyetle uymaya devam edelim ve bu kapanma sürecinin sonunda ilimizde hiçbir koronavirüs vakası kalmasın. Bu mücadele ancak hep birlikte sürdürürsek başarıya ulaşacaktır ve bu başarı Osmaniyeli hemşerilerimindir. "dedi. Osmaniye Valiliği