Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

U-18 gençler ligi iki grupta oynanacak

İlk defa Çin’de görülen dünyaya yayılan Covid-19 ile mücadele kapsamında geçtiğimiz yıl oynanmayan Gelişim ligleri bu sene oynanacak.

Gündem 15.10.2021 13:59:00 0
U-18 gençler ligi iki grupta oynanacak

İlk defa Çin’de görülen dünyaya yayılan Covid-19 ile mücadele kapsamında geçtiğimiz yıl oynanmayan Gelişim ligleri bu sene oynanacak.
Osmaniye’de 2021-2022 futbol sezonu  U-16 ve U-18 müsabakaları grupları belirlendi.
2021/2022 Futbol sezonunda gençler ligi U-16 ve U-18 gurupları ve fikstür çekimi Osmaniye ASKF hizmet binasında kulüp temsilcilerinin katılımı ile Futbol il temsilciliği tarafından  gerçekleştirildi.
Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  (OASKF)  tarafından yapılan açıklamada fikstür'ün TFF onayından sonra  ligler oynanacağı açıklandı.
2021–2022 Sezonunda Covid–19 salgın hastalığından dolayı Yerel Amatör Lig müsabakaları organizasyonuna ilişkin özel koşullar uygulanacak.  Ligde oynayan sporcular iki aşılarını yaptırmış olanlar ikinci aşıdan 14 gün sonra oynayabilecek.  Diğer  sporcular her müsabakadan 48 saat önce PRC testi olmaları durumumda oynayabilecekler.
U-16 GENÇLER LİGİNDE 15 TAKIM MÜCADELE EDECEK
Bir yıl aranın ardından yeniden oynanacak olan U-16 Gençler ligi toplam 15 takımla oynanacak.
İki grup halinde oynanacağı açılanan A Grubunda Önderspor,  Osmaniyespor FK, Devrişiyespor,  Toprakkale Gençler Birliği, 7 Mart Kadirlispor,  Sitespor ile Şekederespor takımları yer aldı.
B Grubunda ise Kadirli Savrunspor, Endüstri Meslek Lisesi, Karaçay Gençlikspor, Öncü spor Kulübü,  Akdenizspor, Anadolu Gençlik spor ile Düziçispor FK takımları yer aldı.
U-18 GENÇLER LİGİ İKİ GRUPTA OYNANACAK
Pandemi nedeniyle ara verilen ligler arasında yer alan U-18  Gençler ligi ise toplam 16 takımla oynanacak.
İki grup halinde oynanacağı açılanan A Grubunda Karaçay Gençlik Spor,  Düziçispor FK, Bahçespor, Düziçi 1985 Spor, Önder Spor, Korkutata Üniversitesi, 7 Mart Kadirli Spor,  Endüstri Meslek Lisesi takımları yer alıyor.
B Grubunda ise Kadirli Savrun Spor,  Toprakkale Gençler Birliği, Osmaniye İdman Yurdu, Kadirli Spor, Arslanpınarı Spor, Osmaniyespor FK, Düziçi Olimpik Spor, Öncü spor Kulübü,  takımları yer aldı.