Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yılmaz ve doğaseverler, Keldaz dağı zirvesine yürüdü

Osmaniyeli doğaseverler, Keldaz dağına "Atatürk'ü Anma Zirve Tırmanışı" gerçekleştirildi.

Gündem 23.05.2022 10:04:00 0
Vali Yılmaz ve doğaseverler, Keldaz dağı zirvesine yürüdü

Osmaniyeli doğaseverler, Keldaz dağına "Atatürk'ü Anma Zirve Tırmanışı" gerçekleştirildi. Yürüyüş sırasında doğaseverler Atatürk posterleri ve Türk bayrakları taşıdı. 
Doğaseverlerin zirve yürüyüşüne, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri de eşlik etti. Zirve tırmanışını gerçekleştiren 55 Doğasever zirveden Vali Dr. Erdinç Yılmaz ile görüntülü bağlantı gerçekleştirdi.
 Zirve tırmanışının ardından Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, doğaseverleri Keldaz Dağı eteklerinde karşılayarak, yürüyüşü birlikte tamamladılar. 
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Bugün, Gençlik Haftasını kutlama programı kapsamında, Keldaz'ın zirvelerindeyiz. Gençlik Haftasını çok yoğun bir şekilde kutladık. Bugün de çok güzel bir kalabalıkla 2000 rakımın üzerinde bir seviyede yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Gençlik Haftası kutlama programının son etkinliğini burada yapıyoruz. Bayraklarımızla bu haftanın coşkusunu bir kez daha yaşıyoruz. Şehitler Diyarı Osmaniye'mize yakışan bir kutlama gerçekleştirdik. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, dağcılarımıza, emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bayramımız kutlu olsun."diye konuştu. Vali Yılmaz ve protokol mensupları tırmanışı gerçekleştiren katılımcılarla birlikte saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşını  okudu.
Osmaniye Valiliği