Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yılmaz “Eğitim öğretimin devamı için aşılanma önemli”

Osmaniye’de Covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla aralıksız devam ediyor.

Gündem 15.10.2021 08:42:00 0
Yılmaz “Eğitim öğretimin devamı için aşılanma önemli”

Osmaniye’de Covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla aralıksız devam ediyor.
Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.
Hoca Ahmet Yesevi Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.
Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüsle mücadelenin devam ettiğini ifade ederek, bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının ve aşı olmanın çok önemli olduğunu söyledi.
Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Denetimlerimizi sürdürüyoruz. Toplumsal hareketliliğin olduğu bütün alanlarda, alışveriş merkezlerinde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu mücadelede kurallara uymaya devam etmemiz  ve aşı sürecini bir an evvel tamamlamamız gerekiyor. Eğitim öğretimin devamı için 12 yaş ve üzerindeki çocuklarımızın da bu aşamada aşılanmalarının önemli olduğunu görüyoruz. Bütün Osmaniyeli hemşehrilerimizden bu hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. İnşallah en iyi şekilde sonuçlandırmak için hep birlikte bu mücadeleye devam edelim.” diye konuştu. Osmaniye Valiliği