Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yılmaz “Elif’i mutlu etmek de bizi mutlu etti”

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli’nin Koçlu köyünde yaşayan ve yürümekte zorlandığı yolun yapılmasını isteyen Elif Kocaman’ın ricasını kırmadı.

Gündem 27.08.2021 09:21:00 0
Yılmaz “Elif’i mutlu etmek de bizi mutlu etti”

Osmaniye Valisi  Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli’nin Koçlu köyünde yaşayan ve yürümekte zorlandığı yolun yapılmasını isteyen Elif Kocaman’ın ricasını kırmadı.
  Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli’nin Koçlu Köyünde yaşayan ve yürümekte zorlandığı yolun yapılmasını isteyen Elif Kocaman’ın ricasını kırmayarak Elif'in evine giden yol Vali Yılmaz’ın talimatıyla asfaltlandı.
2010 yılında 72,6 cm boyu ile Guinness Rekorlar kitabına Dünyanın en kısa kadını olarak giren 32 yaşındaki Elif Kocaman’ı evinde ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık ve Elif Kocaman tarafından karşılandı.  Elif ile tanışmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Elif Kocaman ile bir süre sohbet etti.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyareti sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bu yolun stabilize olduğu ve Elif’in bu yolda zorlandığı geçtiğimiz günlerde haberlere konu olmuştu. Duyar duymaz ilgilendik. Bugün de yolu yapıyoruz, Elif yola kavuşmuş olacak. Elif bugün çok mutlu oldu, Elif’i mutlu etmek de bizi mutlu etti.” diye konuştu.
Elif Kocaman ise artık yolda rahat yürüyebileceğini ve bu nedenle çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi  Osmaniye Valiliği